Kuchyňské nože
Perfektní zpracování a japonská tradice
Řekněte DOST! tupým nožům, se kterými práce trvá dlouho, je fyzicky náročná a měkčí potraviny rozmačkáte.
Pokud je nůž dokonale ostrý a má skvělou geometrii ostří, každý řez vedete pouze jednou a nemusíte potraviny ,,pižlat”.
Zapomeňte na hrubou sílu při krájení tlustšího masa nebo zeleniny. Pokud je nůž dokonale ostrý a má skvělou geometrii ostří, proniká potravinami lehce a snadno bez nutnosti vyvíjet zbytečný tlak. Snižujete tak riziko poranění!
Zapomeňte na rozmačkání rajčat a měkkých potravin. Pokud je nůž dokonale ostrý, nevymačkáte z nich šťávu.
Víceúčelový japonský nůž, vhodný na krájení masa, zeleniny a porcování ryb. Ručně broušené ostří na vodních kamenech – dokonalá řezivost. Prémiové materiály čepele i rukojeti...
Víceúčelový japonský nůž, vhodný na krájení masa, zeleniny a porcování ryb. Ručně broušené ostří na vodních kamenech – dokonalá řezivost. Prémiové materiály čepele i rukojeti...
Víceúčelový japonský nůž, vhodný na krájení masa, zeleniny a porcování ryb. Ručně broušené ostří na vodních kamenech – dokonalá řezivost. Prémiové materiály čepele i rukojeti...
Víceúčelový japonský nůž, vhodný na krájení masa, zeleniny a porcování ryb. Ručně broušené ostří na vodních kamenech – dokonalá řezivost. Prémiové materiály čepele i rukojeti...
Víceúčelový japonský nůž, vhodný na krájení masa, zeleniny a porcování ryb. Ručně broušené ostří na vodních kamenech – dokonalá řezivost. Prémiové materiály čepele i rukojeti...
Víceúčelový japonský nůž, vhodný na krájení masa, zeleniny a porcování ryb. Ručně broušené ostří na vodních kamenech – dokonalá řezivost. Prémiové materiály čepele i rukojeti...