Honesuki

Honesuki Bōchō 骨スキ包丁

  • Vykosťovací nůž
  • Krájení menších potravin
  • Loupání, čištění
  • Kanji: kost 

 

Původní využití tohoto nože se dá odvodit z názvu, protože v japonštině (kandži) se pro tento nůž používá slovo: „kost".


Charakteristickým rysem Honesuki je zakřivená špička, která vypadá, jako by měl nůž špičku zlomenou. Díky tenké špičce a šípovitému tvaru se skvěle hodí k jemnějším pracím, které by se větší čepelí dělaly obtížněji. 


Vhodný na plátkování a řezání menších kusů masa, případně zeleniny na drobné kousky. Se ,,zalomenou” špičkou se skvěle krájí cibule nadrobno. 

1 položek celkem
Japonský nůž Honesuki - rukojeť Premium
Novinka Ocel ELMAX Stabwood
5 290 Kč

Víceúčelový japonský nůž, vhodný na krájení masa, zeleniny a porcování ryb. Ručně broušené ostří na vodních kamenech – dokonalá řezivost. Prémiové materiály čepele i rukojeti...

Kód: 650


Garance doručení
Garance doručení
Nepoškozeného zboží
Originalita a unikátnost
Originalita a unikátnost
Každý výrobek je originální a jedinečný, žádné dva nejsou stejné.
Ruční výroba
Ruční výroba
Ručně vyráběné výrobky z Česka. Každý výrobek vyrábím přímo já osobně ve své dílně.
Záruka kvality
Záruka kvality
Ruční výroba zaručuje tu nejvyšší kvalitu a smysl pro detail. Za své výrobky a jejich kvalitu ručím.